آموزش و نحوه درست کردن جوجه کباب Reviewed by Momizat on . آموزش و نحوه درست کردن جوجه کباب آشپزی:در سایت میهن گرام طرز تهیه تعدادی از غذاهای ایرانی و غذاهای خارجی قرار داده شده است در این قسمت از آموزش آشپزی طرز تهیه ج آموزش و نحوه درست کردن جوجه کباب آشپزی:در سایت میهن گرام طرز تهیه تعدادی از غذاهای ایرانی و غذاهای خارجی قرار داده شده است در این قسمت از آموزش آشپزی طرز تهیه ج Rating: 0
شما اینجا هستید: خانه » آموزش آشپزی غذا های ایرانی و خارجی » آموزش و نحوه درست کردن جوجه کباب

تبلیغات

آموزش و نحوه درست کردن جوجه کباب

آموزش و نحوه درست کردن جوجه کباب

آموزش و نحوه درست کردن جوجه کباب

آشپزی:در سایت میهن گرام طرز تهیه تعدادی از غذاهای ایرانی و غذاهای خارجی قرار داده شده است در این قسمت از آموزش آشپزی طرز تهیه جوجه کباب قرار داده شده است.

مواد لازم

جوجه ۷۵۰ گرم الی                                    ۱ کیلو گرم
روغن زیتون                                               ۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو                                                      ۲ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل و زعفران حل شده (یا پاپریکا)        به مقدار لازم

طرز تهیه

بهترین وزن برای انتخاب جوجه کبابی از ۷۵۰ گرم تا یک کیلو گرم است و این مقدار کباب برای استفاده دو نفر معمولا کافی است. جوجه را تمیز می کنیم و می شوئیم و خوب خشک می کنیم و آنرا بطریق زیر خرد می نمائیم .
بال های جوجه را به طوری که کمی از گوشت سینه به آن بماند از سینه جدا می کنیم و سینه را نیز از طرف استخوان جدا می نمائیم ( می توانیم سینه را با استخوان از وسط دو نیم کنیم ) . بعد رانها را از استخوان پشت جدا کرده و ماهیچه را هم از ران جدا می نمائیم. سپس به نسبت هر یک جوجه ۲ قاشق روغن زیتون ۲ قاشق سوپخوری آبلیمو و کمی نمک و فلفل و زعفران حل شده یا پایکارا مخلوط می نمائیم و جوجه را ۴ تا ۵ ساعت در این سس می خوابانیم.
بعد قطعات جوجه را سیخ می کشیم.به طوریکه ران ها و ماهیچه به یک سیخ و بال ها و گردن به سیخ دیگر و سینه  ها به سیخ سوم باشند.
ابتدا سیخ های ران وبال را روی آتش یکنواخت می گذاریم و کمی آتش را باد می زنیم و سیخ ها را پشت و رو می کنیم سپس از سس روغن زیتون و آب لیمو به آنها می دهیم و کمی که برشته شد سیخ های سینه را روی اتش قرار می دهیم( چون گوشت سینه لطیف تر است کمی دیرتر روی آتش گذاشته شود) وقتی قطعات جوجه طلائی و برشته شد.(و در طول مدت برشته شدن بایدمرتب از سس روغن زیتون و آبلیمو روی آن بدهیم) کباب ها را منظم به طوری که قطعات آن مشخص باشد در دیس می چینیم و اطراف آنرا با جعفری تزئین می کنیم بلافاصله سر میز می بریم .

جوجه کباب

ارسال یک دیدگاه


کپی برداری مطالب تنها با ذکر منبع و لینک سایت مجاز می باشد♥ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهــم ♥طراحی توسط بیگ تم

بازگشت به بالا
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات